Links

Onder deze links vindt u pagina’s van personen, yogascholen en andere onderwerpen die mij inspireren.

Arhanta Yoga
Arhanta Yoga Ashrams is een internationale yogaschool die Klassieke Hatha Yoga doceert volgens de strekking van Swami Sivananda. De lessen worden gedoceerd door een ervaren team van yoga docenten onder leiding van de Indiase directeur, Yogi Ram.

Fiore Osmose Yoga
Al tientallen jaren leidt Fiore Osmose Yoga yogadocenten op.

Balanzs
Met yogastudio’s in Den Haag en Rotterdam een begrip in de regio. BenYogi verzorgt hier yogalessen op verschillende locaties.

Karuna Yoga
Karuna is een Pali-woord, de taal van de eeuwenoude boeddhistische geschriften. Behalve voor compassie, mededogen en alomvattend medeleven staat Karuna ook voor de wens dat het anderen goed gaat. BenYogi verzorgt hier yogalessen.

Samenwerkende Yogadocenten Nederland
SYN docentDe maatschappij vraagt in deze moderne tijd om duidelijkheid en studenten willen weten of de desbetreffende yogadocent een goede opleiding heeft genoten. De Vereniging van Samenwerkende Yogadocenten Nederland (SYN) biedt een kwaliteitskeurmerk voor haar leden, opgesteld in samenwerking met de IYF. Geacrediteerde docenten en scholen zijn getoetst op inhoud, kennis en kunde, met als basis het klassieke Yogastelsel van Patanjali.

Healthy by Nature
Holistisch therapeut Dolf van Craanenburgh draagt op een natuurgerichte wijze bij aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Healthy by Nature biedt een zeer compleet pakket aan mogelijkheden waarmee je jouw vitaliteit kunt herpakken en versterken, onder andere door middel van Reconnective Healing, Emotieve Therapie, Holistische Massage en Voedingsadvies

Naked Truth Photography
Fotograaf Niels-Ingvar is op zoek naar schoonheid en legt dit vast met de camera. Hij is verantwoordelijk voor de foto’s op deze website.

Meest recente berichten